7.10.2015

Syntymäpäivälahja 1-vuotiaalle

Millaisia lahjaideoita teillä olis 1-vuotiaalle?
Mitä ootte ostaneet?

Viikon päästä vietetään meillä Eeliksen synttärikemuja
joihin tarjoilumenun oon suunnitellut ja jopa tehnytkin niistä koemaistiaisia viime viikolla. Vähän jännittää se, et miten ehdin kokkailemaan kun kaiken meinasin
itse valmistaa.. Koristelut meinasin aloittaa tänään.

Tällä hetkellä Eelis on ihastunut Alphabet Zoon rakennuspalikoihin ja Skip Hopin aktiviteettileluun. Miusta tuntuu, että itsekin oon vähän ihastunut noihin palikoihin! Siis niin ihanan värikkäitä! Palikat on valmistettu massiivipuusta ja pinta käsitelty lapsiturvallisilla ja myrkyttömillä maaleilla. Ei siis tarvitse hätäillä jos vauva vähän palikoita maistelee ja pureskelee!Aktiviteettilelu koirasta löytyy myös paljon värejä. Koiraa tykätään kantaa mukana ja vähän heilutella, koska sen sisällä on helistin.
Koiran tassussa on peili ja tassut rapisevat. Puinen ja kuminen purulelu on käynyt suussa monta kertaa. Kestävää tekoa voin kertoa ;)Nämä ostokset tuli tehtyä jo aikaa sitten Miniq -lasten liike nettikaupasta.
Sieltä muuten löytyy hurjan paljon muutakin! Kannattaa käydä kurkkaamassa!

Ykkösjuttuihin kuuluvat myös Fisher Pricen suloinen koirapehmolelu ja ksylofoni. Koirasta lähtee vaikka minkälaista ääntä ja laulua aakkosista, hämähäkistä sekä loruja. Tätäkin koiraa halaillaan hurjan paljon ja tanssitaan musiikin tahdissa.


Siinä muutama lahjavinkki teille, ketkä nyt etsiskelee 1-vuotis lahjaa omalle tai kaverin naperolle. Me vanhemmat toivottais
meidän sankarille sähköhammasharjaa ja talveksi toppahaalaria. Muuta erikoista ei mielessä ole. Värikkäitä leluja, joista lähtee ääntä, ne on siis
pojan lempijuttuja tällä hetkellä. Ja näin ollaan vastattukin kun lahjatoiveita on kyselty.

Mutta mitäs me vanhemmat meinattiin ostaa pojalle? Tuntuu, että kaikkea on..
Sitten välähti: aito lampaantalja ja selkänojallinen pulkka!
Ne ois nimittäin talvea ajatellen loistava ostos! Eikä turhia ollenkaan.
Katsotaan ;)

1 kommentti:

  1. Itse toivoin rahaa suurimmalta osalta vieraista ja niistä osa menee harrastuksiin, osa muutamiin uusiin isompikokoisiin vaatteisiin ja ehkä ostetaan joku lelu.

    Leluna ollaan aateltu Duplo-lego jäätelösarjaa tai kakkusarjaa, mutta tuo koirakin näyttää kivalta :) . Se kylläkään ei varmaan oo ajankohtainen.

    Sitten toisilta toivon lahjakorttia Lindexiin tai HopLopiin ja yhdeltä kummilta toivomme Plaston punaista tai pinkkiä potkumopoa. Siinä tulikin muutama lahjaehdotus. Me ei haluta täyttää kotia liialla määrällä leluja, kun on kävelykärry, jossa härpäkkeitä, palikoita on kahdenlaisia, leikkieläimiä ja sitten muutamia pehmoleluja ja helistimiä tai semmoisia kiliseviä leluja. Nämä mahtuu tällä hetkellä kahteen pieneen koriin ja siinä aiotaan pysyä, että jatkossakin mahtuu niin pieneen tilaan :)

    VastaaPoista